PLS AUDiO

hifi luidsprekerfabrikant

& verkoop audio apparatuur

SUGDEN AUDiO
HiFi APPARATUUR

Al meer dan dertig jaar gebruikt het team van JE Sugden & Co Ltd hun uitgebreide kennis en ervaring voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige audio-componenten voor de veeleisende muziekliefhebber.

 

Sugden’s allereerste product was de revolutionaire A21, 's werelds eerste commerciële klasse-A versterker. Ontwikkeld, ontworpen en vervaardigd in het midden van de jaren ‘60 door bedrijfsoprichter James E. Sugden. Het originele ontwerp van de A21 werd onderworpen aan een continue verbetering, een beleid dat heeft geresulteerd in de A21A. Dit na jarenlang de versterker te zijn geweest waar andere merken de competitie mee wilden aangaan. De Klasse-A technologie, met het totaal ontbreken van de zgn. crossover-vervorming, is aanwezig in bijna alle huidige generatie Sugden producten en zal ook in de volgende generaties worden toegepast.

 

Alle producten worden volledig met de hand gemaakt in West Yorkshire, Engeland. Dit door een team van mensen die al hun vaardigheden inzetten voor maar 1 doel: zorgen voor fantastische producten met de beste prestaties.

 

Sugden - een bijzonder bedrijf dat een langdurige samenwerking met haar klanten ontwikkelt via de muzikale prestaties en de lange levensduur van haar producten.