PLS AUDiO

hifi luidsprekerfabrikant

& verkoop audio apparatuur

LUiDSPREKER STANDS & BEUGELS
ACCESSOiRES

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

PLS C6 Luidsprekerstands

PLS C6 luidsprekerstand.

Deze stands zijn bedoeld voor de PLS C6-BR monitorluidsprekers, maar kunnen uiteraard ook in combinatie met andere (kleine) luidsprekers gebruikt worden.

 

De stands zijn vervaardigd uit 22.0mm dik MDF en dikwandige PVC buizen die gevuld zijn met droog zilverzand, dat tijdens het vullen wordt aangetrild. De MDF boven en onder platen zijn voorzien van rubber trillingsdempers.

 

Door het toepassen van deze materialen en constructiemethode ontstaan hoogwaardige, akoestisch dode stands, die bijdragen aan de juiste plaatsing van, en optimaal presterende luidsprekers.

 

Afmetingen; bovenplaat 13.5 cm breed x 19.5 cm diep, onder plaat 20.5cm breed x 22.5 cm diep. Deze kant en klare stands zijn afgewerkt in de kleur donkerantraciet (RAL no. 9004 zijdeglanslak).

 

C6-S1: hoogte 55.0 cm € 150,-

C6-S2: hoogte 60.0 cm € 160,-

C6-S3: hoogte 65.0 cm € 170,-

 

Prijzen per set, inclusief btw. en twee jaar garantie. Optie; acht gemonteerde verstelbare spikes plus acht onderleg schijven, meerprijs € 45,-

Stibas U2 WH12/SW

Met deze ophangbeugels komen uw luidsprekers evenwijdig aan de muur te staan met een tussenruimte van 1cm voor de luidsprekerkabel.

 

Voor luidsprekers tot 12kg

Afwerking zijdeglans zwart

Inclusief montagemateriaal

 

 

€ 16,00 (per set)

Diverse Stands & beugels

Diverse stands & beugels, voor muur, vloer en plafond

Wij leveren o.a. steunen van het merk 'Vogels'