Subwoofer modules

Dayton Audio

Al meer dan twee decennia is Dayton Audio gespecialiseerd in audiocomponenten, met name op het gebied van luidsprekerontwerp en -productie. Terwijl de meeste engineering- en ontwikkelingswerkzaamheden worden uitgevoerd in de Verenigde Staten, worden Dayton Audio-goederen vervaardigd in Noord-Amerika, Europa en Azië. Deze opzet biedt zonder compromis voordelen van kwaliteit, logistiek en prestaties. Door de jaren heen hebben Dayton Audio-producten wereldwijd veel lof ontvangen en worden ze vaak gunstig vergeleken met vergelijkbare producten die veel meer kosten. Zie de Dayton website voor meer informatie.

 

Monacor LogoHet verhaal van Monacor International begon ruim 50 jaar geleden. Gedurende die 5 decennia is er in onze branche veel veranderd, maar wat altijd gelijk is gebleven, is: "Monacor is kwaliteitselectronica. Een organisatie die met haar tijd meegaat en te allen tijden de hoogste kwaliteit en de beste service garandeert. Én dit altijd zal blijven doen."
Monacor Nederland bestaat uit een team van 15 medewerkers met een passie voor professionele audio, verlichting en bewakingsapparatuur. Zie de Monacor website voor meer informatie.